خبر ۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ۲۰:۳۰ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا:

یکی از وظایف کلیدی آمریکا حمایت از نیروهای کرد-عرب سوریه است

سرویس جهان- جوزف ووتل می گوید یکی از کارهای کلیدی که آمریکا به دنبال انجام آن است حفاظت از آنهایی است که در کنار آمریکا در سوریه مبارزه کرده اند.

به گزارش کردپرس به نقل از سی ان ان، جوزف وتل، فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا روز سه شنبه در جلسه استماع کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا درباره خروج نیروهای این کشور از مناطق تحت کنترل کردهای سوریه گفت که رییس جمهور آمریکا در تصمیم خود برای خروج 2000 نیروی نظامی آمریکا از سوریه با وی مشورت نکرده است.

مسئله خروج نیروهای آمریکا کردهای سوریه را در مقابل حمله احتمالی ترکیه آسیب پذیرتر می کند و به همین دلیل کردها خواستار توقف خروج نیروها و یا کندتر شدن روند ان شده اند.

جوزف وتل گفت: ما مطیع دستورات رییس جمهور آمریکا برای خروج نیروها و تجهیزات از سوریه هستیم اما برای انجام سریع آن تحت فشار نیستم. وی از بیان جدول زمانی برای خروج نیروها از سوریه خودداری کرد.

وی در مورد نگرانی کردها از خروج آمریکا در حالی که آنها شانه به شانه آمریکا در جنگ با داعش در سوریه مبارزه کرده و تعداد زیادی از نیروهای کرد-عرب سوریه در این راه جان خود را از دست داده اند، گفت: یکی از کارهای کلیدی که آمریکا به دنبال آن است، حفاظت از آنهایی که در کنار آمریکا مبارزه کرده اند.

جوزف وتل تاکید کرد که آمریکا، سازمان ملل و دیگران به دنبال راه حلی سیاسی برای بحران سوریه هستند و آمریکا همزمان می خواهد از امنیت این نیروها و متحدان آمریکا در سوریه که کُردها هستند اطمینان یابد.

کد خبرنگار: 40101

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.