خبر ۱۳۹۷/۰۸/۲۲ ۰۸:۲۳ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
با حضور معاون علمی رئیس جمهور

ساختمان بنیاد نخبگان کردستان افتتاح شد

سرویس کردستان- ساختمان بنیاد نخبگان کردستان روز سه شنبه در مراسمی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، مرادنیا استاندار، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد.

به گزارش کرد پرس، رئیس بنیاد نخبگان استان کردستان در مراسم افتتاح این ساختمان گفت: ساختمان احمدزاده در سال 1322 با معماری سنتی در کردستان احداث شده که حدود 800 مترمربع مساحت دارد و اکنون به این بنیاد واگذار شده است.

رحمت صادقی اضافه کرد: طبقه اول این ساختمان چهار طبقه به نمایشگاهی برای معرفی نخبگان و عالمان استان اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: کارگاه های استعدادهای برتر و برنامه های علمی در این بیناد برگزار و اجرایی می شود و علاوه بر آن در شهرستان ها هم موارد مربوط به علم و تجربه به همت کارگروه های مشورتی انجام می شود.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.