اتحادیه میهنی خواستار تصدی چهار منصب کلیدی در دولت جدید اقلیم کردستان است
به گزارش کردپرس، سامان گرمیانی در گفتگو با هفته نامه آژانس چاپ اقلیم کردستان گفت که اتحادیه میهنی بنا به نتایج انتخابات پارلمان کردستان و میزان آرا و کرسی های خود در پارلمان تصدی چهار منصب کلیدی و حاکمیتی در دولت جدید اقلیم کردستان را حق خود میداند.
عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی، افزود که این حزب به عنوان دومین حزب اصلی در اقلیم و پارلمان کردستان، تصدی مناصب ریاست پارلمان و معاونت نخست وزیری و همچنین دو منصب از مناصب وزارت پیشمرگ، امور داخلی، منابع طبیعی و یا سازمان اطلاعات و امنیت اقلیم را حق خود می داند و از این میان بر تصدی وزارت امور داخلی و سازمان اطلاعات و امنیت پافشاری می کند.
همچنین خاطر نشان ساخت که این حزب طرح و برنامه خود را برای شرکت در دولت اقلیم آماده کرده و هیئت اتحادیه میهنی به زودی گفتگو با حزب دمکرات و دیگر احزاب اقلیم را به منظور تشکیل دولت جدید ناقلیم کردستان و توافق بر سر تقسیم مناصب آغاز می کند.
اتحادیه میهنی در انتخابات دوره پنجم پارلمان کردستان که 30 سپتامبر برگزار شد؛ 21 کرسی و حزب دمکرات نیز 45 کرسی را کسب کرده اند.
دیدگاه کاربران