خبر ۱۳۹۷/۰۶/۲۰ ۱۳:۲۹ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
نماینده ائتلاف سازندگی در مجلس عراق خبر داد:

احتمال پیوستن ائتلاف سازندگی در مجلس عراق به ائتلاف صدر

سرویس عراق و اقلیم کردستان- نماینده ائتلاف سازندگی در مجلس عراق از وجود گفتگوهایی در سطح عالی بین این ائتلاف با ائتلاف سائرون با هدف پیوستن سائرون به سازندگی خبر داد.

به گزارش کردپرس، علي جبار مؤنس الغانمي در گفتگو با خبرگزاری « المعلومه» با بیان اینکه اکنون گفتگوهایی در سطح عالی بین ائتلاف های سازندگی و سائرون به رهبری مقتدی صدر برای پیوستن سائرون به سازندگی جریان دارد، گفت:انتخاب رئیس مجلس نمایندگان و دو نایب او در نشست روزشنبه آینده محتمل است.

الغانمی ضمن اشاره به اینکه دو ائتلاف النصر و الوطنیه در حال فروپاشی هستند، افزود: اکنون فقط ائتلاف حکمت ملی و سائرون کرسی های خود را مجلس نمایندگان حفظ کرده اند.

غانمی با تکذیب گزارش های مبنی بر دورساختن ائتلاف دولت قانون از ائتلاف سازندگی افزود: ائتلاف دولت قانون بخش تفکیک ناپذیر ائتلاف سازندگی را تشکیل می دهد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.