خبر ۱۳۹۷/۰۵/۲۶ ۱۱:۲۲ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
عبدالهادی السعداوی، عضو ائتلاف دولت قانون:

متصدیان ریاست قوای سه‌گانه عراق نهایی نشدند/ بزرگترین فراکسیون تا یک‌شنبه اعلام می‌شود

سرویس عراق و اقلیم کردستان- یکی از اعضای ائتلاف دولت قانون ضمن تاکید بر این که هنوز اسامی مطرح شده برای تصدی ریاست قوای سه گانه عراق نهایی نشده، از اعلام تشکیل بزرگ ترین فراکسیون پارلمانی ظرف دو روز آینده خبر داد.

به گزارش کردپرس، عبدالهادی السعداوی، عضو ائتلاف دولت قانون امروز (جمعه) در گفت و گو با السومریه نیوز اعلام کرد که انتخاب نخست وزیر آینده عراق بخشی از برنامه دولتی مورد توافق جریان های سیاسی تشکیل دهنده بزرگ ترین فراکسیون در پارلمان آینده این کشور خواهد بود.

السعداوی با اعلام این که برنامه دولتی، یک نقشه راه برای نخست وزیر آینده به دور از سهمیه بندی و فشارهای سیاسی خواهد بود، تاکید کرد که اسامی مطرح شده برای تصدی مناصب نخست وزیری، ریاست جمهوری و ریاست پارلمان این کشور چیزی جز نامزدی جریان های سیاسی نیست.

این سیاستمدار عراقی ضمن تاکید بر این که تاکنون اسامی افراد متصدی ریاست قوای سه گانه نهایی نشده، خاطر نشان ساخت که نمای عمومی کنونی بزرگ ترین فراکسیون در پارلمان آینده این کشور ائتلاف های فتح و دولت قانون، بخش بزرگی از ائتلاف نصر و برخی جریان های کُرد و سنی را در بر می گیرد.

السعداوی با بیان این که تشکیل بزرگ ترین فراکسیون در پارلمان جدید عراق ظرف دو روز آینده به صورت رسمی اعلام خواهد شد، تاکید کرد که درهای آنها به روی تمامی جریان های خواهان پیوستن به این فراکسیون باز است و در قبال هیچ فرد و جریانی خط قرمز ندارند.

این در حالی است که صحنه سیاسی عراق شاهد فعالیت گسترده جریان های پیروز انتخابات پارلمانی 12 مه گذشته برای تشکیل بزرگ ترین فراکسیون در پارلمان آینده می باشد تا پس از آن نیز نخست وزیر مامور تشکیل دولت جدید این کشور را معرفی کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.