موافقت اولیه وزیر آموزش و پرورش برای گنجاندن نام چوپان پیرانشهر در کتابهای درسی
دکتر رسول خضری در گفتگوی اختصاصی خود با خبرنگار کردپرس ، در خصوص جزئیات دیدار اخیر خود با وزیر آموزش و پرورش کشور که بهمراه "کامیل قربانی " چوپان فداکار روستای پسوه صورت گرفت ، گفت: اقدام شایسته چوپان راستگو و فداکار روستای پسوه در حادثه سیل اخیر این روستا که باعث نجات دادن جان هم روستائی های خود شد دلیلی برای دیدار با وزیر آموزش و پرورش فراهم آورد که در این جلسه 2 پیشنهاد در راستای قدردانی از این اقدام شایسته مطرح شد.
وی ادامه داد : یکی از پیشنهادات مطرح شده گنجاندن نام چوپان فداکار و دلسوز روستای پسوه به جای چوپان دروغگو در کتاب فارسی مقطع ابتدایی می باشد که با موافقت اولیه وزیر آموزش و پرورش کشور همراه شد.
این نماینده مجلس اضافه کرد : محمد بطحایی، وزیر آموزش پرورش در این خصوص ضمن موافقت اولیه از اقدام شایسته "کامیل قربانی " چوپان راستگو و فداکار روستای پسوه تقدیر کرد و گفت : بدون شک اقدام این چوپان فداکار باعث افزایش روحیه ایثار و فداکاری در جامعه خواهد شد لذا تمام تلاش خود را جهت درج این داستان در یکی از کتب درسی بکار خواهیم بست.
نماینده پیرانشهر در ادامه این گفتگو ضمن تقدیر از حسن نیت وزیر آموزش و پرورش کشور عنوان کرد : درخواست دیگری که در این دیدار مطرح شد ، بکار گیری " کامیل قربانی " در یکی از مدارس این روستا بود که این درخواست نیز با موافقت اولیه وزیر همراه بود لذا امیدواریم مقدمات اداری این درخواست نیز در اسرع وقت فراهم شود تا بتوانیم با همکاری وزرات آموزش و پرورش و بویژه شخص وزیر این درخواست نیز عملی شود که در مقابل این اقدام خداپسندانه چوپان فداکار روستای پسوه کمترین کاریست که می توان انجام داد.
دیدگاه کاربران