خبر ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ ۰۸:۳۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

روحانی: تا پایان دولت دوازدهم ارتفاع دریاچه ارومیه یک متر افزایش پیدا می کند

سرویس آذربایجان غربی-رئیس جمهوری گفت: تا پایان دولت دوازدهم ارتفاع دریاچه ارومیه یک متر افزایش پیدا می کند.

به گزارش خبرنگار کردپرس، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز سه‌شنبه در اجتماع پرشور مردم آذربایجان شرقی در استادیوم تختی تبریز، گفت: من به مردم آذربایجان شرقی و غربی و منطقه غرب کشور، اعلام می‌کنم اگر تلاش‌های دولت‌های یازدهم و دوازدهم از سال 92 نبود، شهریور سال 96، هیچ‌چیز از دریاچه ارومیه باقی نمی‌ماند .

وی افزود: امروز اعلام می‌کنم که دولت یازدهم 2 هزار و دویست میلیارد تومان برای احیاء دریاچه ارومیه هزینه کرده و به شما قول می‌دهم دریاچه ارومیه به عنوان نگین ایران باقی بماند.

روحانی تصریخ کرد: احیای دریاچه ارومیه یکی از تعهدات دولت است و دولت به وظایف خود در این خصوص عمل می کند وهم اکنون ببیش از یک هزار میلیارد تومان طرح و پروژه برای احیای این دریاچه در دست اجرا است.

وی ضمن اشاره به حضور رئیس سابق ستاد احیای دریاچه ارومیه در هیئت دولت گفت: تا پایان دولت دوازدهم ارتفاع دریاچه ارومیه یک متر افزایش پیدا می کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.