پرداخت کمک مالی آمریکا به وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان
سرویس عراق و اقلیم کردستان- وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان اعلام کرد که کمک مالی آمریکا به این وزارت پرداخت شده و با استفاده از آن حقوق نیروهای پیشمرگ پرداخت می شود.
به گزارش کردپرس، قهرمان شیخ کمال جانشین رئیس ستاد نیروهای پیشمرگ به سایت خبری اس. ان. ان، اعلام کرد که کمک مالی آمریکا به وزارت پیشمرگ به بانک کردستان واریز شده و به زودی با استفاده از آن حقوق نیروهای پیشمرگ پرداخت می شود.
آمریکا در میانه جنگ با داعش با امضای پروتکل همکاری با وزارت پیشمرگ، کمک مالی خود را هر ماه به وزارت پیشمرگ پرداخت می کند.
در این خصوص شیلان شیخ جعفر رئیس امور پیشمرگ در پارلمان کردستان اعلام کرده علیرغم اینکه پارلمان با تصویب قانون شمارە 19 بر بهبود وضعیت معیشتی نیروهای پیشمرگ تاکید کرده و باید پرداخت حقوق آنان در اولویت کارهای وزارت پیشمرگ باشد، اما طی سه ماه گذشته پرداخت حقوق آنان به تعویق افتاده است.
دیدگاه کاربران