خبر ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ ۱۰:۰۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

ترکیه از آلمان خواست علیه صالح مسلم اعلان قرمز صادر کند

سرویس ترکیه – پس از سفر صالح مسلم به برلین، ترکیه از آلمان درخواست کرد برای این سیاستمدار کرد سوریه اعلان قرمز صادر و وی را دستگیر کند.

به گزارش کردپرس به نقل از روزنامه Karar ترکیه، بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع امنیتی، ترکیه خواستار دستگیری و استرداد صالح مسلم، رئیس سابق حزب اتحاد دموکراتیک سوریه و عضو جنبش جامعه دموکراتیک کردهای سوریه از آلمان شده است.

صالح مسلم پس از خروج از جمهوری چک به آلمان سفر کرده و در برلین اقامت دارد.

بر اساس اطلاعاتی که از سوی خلیل اوزترک، روزنامه نگار روزنامه KARAR منتشر شده است، ترکیه در نظر دارد تا درخواست دستگیری و استرداد صالح مسلم را در تمام کشورهای جهان مطرح کند که در این راستا از اروپا آغاز کرده است.

در این خبر آمده است، صالح مسلم تحت تعقیب نیروهای اطلاعاتی و سفارت خانه های ترکیه در کشورهای مختلف قرار دارد و ترکیه اجازه نخواهد داد صالح مسلم در کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی به راحتی سفر کرده و رفت و آمد کند.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.