خبر ۱۳۹۶/۱۲/۱۲ ۰۶:۳۸ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

نشست بی‌نتیجه رئیس‌جمهور عراق با کُردها در خصوص بودجه

سرویس عراق و اقلیم کردستان- نشستی که میان رئیس‌جمهور عراق و فراکسیون‌های کردستانی مجلس عراق در مورد مطالبات کُردها از بودجه 2018 عراق برگزار شد، نتیجه ملموسی به دنبال نداشته و فراکسیون‌های کردستانی بر مواضع پیشین خود پافشاری می کنند.

سرویس عراق و اقلیم کردستان- روز جمعه 11 اسفند/ 3 مارس نشستی میان فؤاد معصوم رئیس‌جمهور کرد عراق و از اعضای ارشد حزب اتحادیه میهنی کردستان با فراکسیون‌های کردی مجلس عراق در مورد مطالبات کردها از بودجه 2018 عراق و به ویژه سهم اقلیم کردستان در این بودجه برگزار شد.

آریز عبداللە رئیس فراکسیون اتحادیه میهنی در مجلس عراق در خصوص این دیدار به سایت خبری SNN گفت که نمایندگان کرد خواستار تغییر در مواد بودجه 2018 عراق و به ویژه افزایش سهم اقلیم کردستان از این بودجه شده اند.

وی افزود در این دیدار حقوق کارمندان و حقوق بگیران اقلیم، بودجه نیروی پیشمرگ، دستمزد کشاورزان اقلیم، سهم اقلیم کردستان از بودجه و همچنین بودجه استان حلبچه مورد گفتگو قرار گرفته است.

وی تأکید کرد که اگر درخواست های نمایندگان کرد اجرا شود در نشست امروز مجلس عراق در مورد بودجه که قرار است ساعت 13 به وقت محلی بغداد برگزار شود، شرکت می کنند و در غیر این صورت نمایندگان کرد حاضر به شرکت در این نشست نبوده و بر تحریم نشست های مجلس پافشاری می کنند و موضع نهایی کردها را نیز اعلام می کنند.

مجلس عراق روز پنجشنبه نشست بررسی بودجه 2018 عراق را با وجود مخالفت و اعتراضات شدید کردها و بایکوت نمایندگان کرد، برگزار کرده و موفق به تصویب 14 ماده از 48 ماده بودجه 2018 به ویژه بندهای مربوط به اقلیم کردستان شده و دولت اقلیم را به تحویل روزانه 205 هزار بشکه نفت به بغداد ملزم کرد.

دولت عراق در واکنش به برگزاری رفراندوم استقلال اقلیم کردستان، سهم بودجه اقلیم از بودجه 2018 عراق را که در سال های پیش 17 درصد تعیین شده بود به 12.67 درصد کاهش داده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.