علما سدهای محکم در برابر تبلیغات سوء و پدیده هایی مانند داعش هستند
به گزارش کرد پرس،ماموستا ملاقادر قادری در همایش نقش علما و روحانیت در وحدت امت اسلامی در سنندج، با بیان اینکه جایگاه علما در حفظ وحدت اسلامی، گفت: بهترین سربازان مقابله با داعش علمای سنت و تشیع هستند.
به گزارش کرد پرس، ماموستا ملاقادر قادری در همایش نقش علما و روحانیت در وحدت امت اسلامی در سنندج گفت: لطف خداوند موجب ماندگاری دین مبین اسلام است هر چند مسلمانان باید برای دفاع از اسلام تلاش کنند. نباید فراموش کنیم هجمه های زیادی به دین ما و کشور ما صورت گرفته و علما با شعار حفظ وحدت از اسلام دفاع کرده و خواهند کرد.
امام جمعه پاوه بیان کرد: عصر ما آلوده است و مردم مسلمان حیران و گرفتارند و تبلیغات سوء علیه اسلام زیاد است. اهل سنت غرب کشور بیش از سایر مناطق کشور شهید دادند و علمای ما که شهید شدند همگی از نخبگان کشوری بودهاند.
امام جمعه پاوه یادآور شد: پیامبر فرمودند باید وحدت را حفظ کرد و باید دانست که بهترین سربازان مقابله با داعش علمای اهل سنت و تشیع هستند. باید مسوولان و علما و مردم برای پاسداری از اسلام و حفظ امنیت دست به دست هم دهند چرا که معتقدم حفظ برادری و حب وطن به نفع مردم، جامعه و کشور است.
وی اضافه کرد: امروز شاهد وقوع جنگ و ناامنی در بسیاری کشورها هستیم و در کشور ما به لطف خدا دارای امنیت است اما نباید فراموش کرد که همه دنبال ناامن کردن کشور ما هستند.
وی اعلام کرد: مردم امروز بیدار شده و آگاهی لازم را پیدا کردهاند اما باید همچنان مراقب بود چرا که توطئه دشمنان نیز با برنامهریزی است. نباید دشمنان دست کم بگیریم.
دیدگاه کاربران