خبر ۱۳۹۶/۰۸/۱۰ ۱۳:۰۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
یکی از رهبران جماعت اسلامی کردستان:

مسئولیت امنیتی مناطق مورد مناقشه عراق باید به پلیس محلی واگذار شود

سرویس عراق و اقلیم کردستان - یکی از رهبران جماعت اسلامی کردستان، مصوبه مجلس نمایندگان عراق در خصوص استقرار نیروهای فدرال در مناطق مورد مناقشه را اقدامی مهم توصیف کرد.

به گزارش کردپرس، شوان رابر در گفتگو با پایگاه خبری «بغداد الیوم» گفت: اینگونه اقدامات باید همراه با عقب نشینی نیروهای حشد الشعبی از مناطق کرکوک، طوز خورماتو و دشت نینوا و واگذاری کامل مسئولیت امنیتی به نیروهای پلیس محلی همراه باشد.

رابر ضمن درخواست از دولت فدرال برای دست زدن به اقدامات مشابهی برای بازگرداندن تمامی خانوادهای آواره به کرکوک و طوز خورماتو و همچنین مشارکت دادن کردها در اداره امور امنیتی از طریق واگذاری مناصب امنیتی به آنان افزود: اینگونه اقدامات خانواده ها را به بازگشت به مناطق خود و برقراری ثبات دراین مناطق ترغیب خواهد کرد.

کد خبرنگار : 20103

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.