خبر ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ ۱۸:۱۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
از سوی عضو فراکسیون تغییر در مجلس عراق ؛

درخواست برای ایجاد تغییر فراگیر در کمیسیون عالی انتخابات و دفاتر آن در اقلیم کردستان

سرویس عراق و اقلیم کردستان – یک عضو فراکسیون جنبش تغییر در مجلس عراق خواستار ایجاد تغییر فراگیر در کمیسیون عالی انتخابات و دفاتر آن در اقلیم کردستان شد.

به گزارش کرد پرس به نقل از المعلومه، "غالب محمد" در این باره گفت: بدون وجود کمیسیون انتخابات متخصص و مستقل و به دور از دیدگاههای وابسته به احزاب، نمی توان انتخابات سالم و آزادی برگزار کرد.

غالب محمد افزود: مدیران دفاتر کمیسیون عالی انتخابات، خودشان عامل بزرگترین تقلب در دوره سابق انتخابات مجلس عراق هستند که در راستای منافع احزاب و دیدگاههای آنها تلاش می کنند. از این رو، لازم است کمیسیون عالی انتخابات آنها را برکنار و افراد دیگری را به جای آنها معرفی نماید.

این نماینده کرد مجلس عراق افزود: از زمان آغاز فراخوان برای به روز رسانی فهرست رأی دهندگان، کمیسیون عالی انتخابات به طور صحیح به وظایفش عمل نمی کند و در این فهرست ها اشکالات بزرگی اشکالات بزرگی مشاهده می شود که باید قبل از برگزاری انتخابات، به سرعت آن را تصحیح کرد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.