عضو حزب دمکرات کردستان :
نوعی توافق اولیه بین پارتی و یکیتی در خصوص تغییر برهم صالح و معرفی یک نامزد توافقی به مجلس وجود دارد
سرویس عراق و اقلیم کردستان – عضو حزب دمکرات کردستان (پارتی) از وجود توافق اولیه بین این حزب و اتحادیه میهنی کردستان(یکیتی) در خصوص تغییر برهم صالح نامزد فعلی یکیتی برای منصب ریاست جمهوری عراق و معرفی یک نامزد توافقی برای این منصب خبر داد.
به گزارش کردپرس ، وفا محمد کریم در گفتگو با خبرگزاری « بغداد الیوم» گفت: نوعی توافق ضمنی و اولیه بین پارتی و یکیتی در خصوص تغییر برهم صالح و معرفی یک نامزد توافقی به مجلس نمایندگان در صورت برگزاری نشست مجلس صورت گرفته است.
کریم افزود: « ما اصرار داریم که برهم صالح برای یک دوره دیگر ریاست جمهوری برگزیده نشود ، اما درسیاست همه چیز امکان پذیر است ، لذا منتظریم ببینیم سرانجام رئیس جمهوری و سپس نخست وزیر عراق انتخاب خواهند شد یا اینکه اوضاع به سوی انحلال مجلس نمایندگان به پیش خواهد رفت؟»
دیدگاه کاربران