خبر ۱۴۰۱/۰۴/۲۷ ۰۸:۱۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
تحلیلگر مسائل خاورمیانه:

نبرد ترکیه و پ.ک.ک در عراق جنگی بی‌پایان است

سرویس جهان- سث فرانتزمن معتقد است به دلیل توسعه حملات ترکیه در عراق به مناطقی خارج از اقلیم کردستان مانند شنگال و موصل، نبرد ترکیه و پ.ک.ک در عراق به جنگی بی‌پایان تبدیل شده است.

به گزارش کردپرس، سث فرانتزمن، کارشناس مسائل کردها و خاورمیانه در یادداشتی هشدار داد به دلیل توسعه جنگ ترکیه علیه کردها در عراق، ممکن است ترکیه حضور پایداری در اقلیم کردستان و عراق پیدا کند.

او حمله پهپادی اخیر ترکیه در استان موصل عراق را اشاره ای خطرناک به پیامدهای عملیات نظامی ترکیه در عراق دانسته است.

فرانتزمن در مورد موفقیت ترکیه در از بین بردن پ.ک.ک ابراز تردید کرده و به تلفات نیروهای ترکیه با وجود بهره‌مندی این کشور از تجهیزات نظامی پیشرفته اشاره کرده است.

او بر این باور است که توسعه مناطق جنگی در اقلیم کردستان حتی از نظر حزب دموکرات کردستان عراق نیز که با حضور پ.ک.ک در اقلیم کردستان مخالف است، قابل پذیرش نیست.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.