محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۱/۰۱/۱۵ ۱۲:۴۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

اظهارات  مسئولان اقلیم کردستان  دربارە صادرات گاز به اروپا مغایر با حکم  دادگاه فدرال است

سرویس عراق و اقلیم کردستان-  نماینده چارچوب هماهنگی  شیعه در مجلس عراق  گفت: اظهارات مقامات  اقلیم کردستان در باره صادرات گاز اقلیم  بدون اطلاع و تایید دولت مرکزی به اروپا ، نقض  رای دادگاه  فدرال عراق است.

به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری «المسله» عارف الحمامی امروز (دوشنبه) در مصاحبه ای مطبوعاتی با بیان اینکه سخنان اخیر مسرور بارزانی ، نخست وزیر اقلیم کردستان در خصوص صادرات گاز اقلیم به اروپا نقض آشکار رای دادگاه فدرال مبنی بر ممنوعیت صادرات گاز اقلیم بدون اطلاع و آگاهی بغداد است، افزود: اربیل ملزم به اجرای این حکم دادگاه است و باید مسئولیت عواقب آن را بپذیرد.

الحمامی با اشاره به اینکه دولت مرکزی باید اقدامات قانونی و سایر اقدامات را برای جلوگیری از نقض تصمیم دادگاه فدرال از سوی دولت اقلیم کردستان انجام دهد، تاکید کرد: نقض رای دادگاه فدرال از سوی اربیل ، اقدامی خطرناک است و اگر با آن برخورد نشود ، دولت اقلیم را به تمرد و شورش علیه هرگونه تصمیم قضایی صادر شده از مقامات دادگاه فدرال تشویق خواهد کرد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید