محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۱/۰۱/۰۳ ۱۳:۰۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

یک واحد اقامتی غیرمجاز در مهاباد پلمب شد

سرویس آذربایجان غربی- رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد گفت: یک واحد اقامتی غیرمجاز که بدون رعایت ضوابط لازم در این شهرستان اقدام به کرایه واحد خود می‌کرد، پلمب شد.

ناصر صدفی در این زمینه به کردپرس افزود: پیرو گزارش‌های واصله مبنی بر فعالیت غیرمجاز یک سوئیت غیرمجاز و در راستای اجرای مصوبات شورای تأمین شهرستان، با حکم مقام قضائی و با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت عمومی، این واحد در یکی از محلات این شهر پلمب شد.

او ادامه داد: ۲ سوئیت غیرمجاز دیگر نیز در سطح شهرستان شناسایی شده که طی روز آینده با حکم قضائی پلمب می‌شوند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهاباد گفت: سال گذشته هم در مجموع ۲۸ سوئیت غیرمجاز در راستای اجرای مصوبه شورای تأمین این شهرستان، پلمب شده بود.

صدفی تاکید کرد: اجاره هرگونه منزل شخصی به مسافران جهت اقامت ممنوع بوده و در صورت مشاهده، با خاطیان برخورد قانونی می‌شود.

او در پایان گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده چنین مواردی مراتب به اطلاع اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد گزارش دهند. همچنین مسافران و گردشگران مهاباد نیز درخواست می شود در صورت تمایل به اقامت در این شهرستان در هتل‌ها و مهمانپذیرهای دارای مجوز اسکان پیدا کنند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید