خبر ۱۴۰۰/۱۲/۲۲ ۰۶:۳۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

واکنش مقتدی صدر به حمله راکتی به اربیل: کردها بخش جدایی ناپذیر عراق هستند

سرویس عراق و اقلیم کردستان - رهبر جریان صدر در پیامی دربارە حملە موشکی بە اربیل، تاکید کرد کە این شهر هدف حملە بازندە ها و خائنین قرار گرفتە، اما هرگز بە جز عدالت و میانە روی و استقلال و حاکمیت، در مقابل هیچ چیزی سرخم نمی کند. وی همچنین کردها را بخش جدایی ناپذیر عراق دانست.

بە گزارش کردپرس بە نقل از بغداد الیوم، مقتدی صدر در واکنش بە حملە موشکی بامداد امروز بە اربیل پیامی را در حساب کاربری خود در توییتر منتشر کرد که در آن آمدە است: اربیل هدف حملە بازندە ها و خائنین قرار گرفتە و همچنین این شهر تحت گرسنگی نگە داشتە شدە است. چنان کە گویی کردها عراقی نیستند؛ این در حالی کە است آن ها ریە های عراق و بخش جدایی ناپذیری از کشور هستند و اربیل جز در برابر عدالت، میانە روی و حاکمیت، در مقابل هیچ چیزی قد خم نمی کند.
وی در پیام خود همچنین آوردە است: درود و محبت ما نثار اربیل و کردها باد. ما با شما هستیم. تا تحقق دولت اکثریت میهنی صبور باشید.
یادآور می شود ساعت یک بامداد امروز یکشنبه تعداد 12 عدد موشک بالستیک دوربرد بە سوی اربیل شلیک شد. وزارت امور داخلی اقلیم کردستان اعلام کرد کە این موشک ها بە مناطق مسکونی غیرنظامی و اطراف ساختمان جدید کنسولگری آمریکا در اربیل و نیز نزدیکی ساختمان شبکە تلویزیونی کردستان 24 اصابت کردە و خسارات مادی زیادی بر جای گذاشتە و یک شهروند اقلیم نیز در این حملات بە صورت سطحی مجروح شدە است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.