حمله افراد مسلح ناشناس در دیرالزور؛ یک عضو وزارت دفاع سوریه کشته شد

سرویس سوریه - منابع محلی از کشته شدن یک عضو وزارت دفاع دولت موقت سوریه و زخمی شدن دو نفر دیگر در حمله افراد مسلح ناشناس به روستای «جدیدت بگارا» در شرق دیرالزور خبر دادند.

به گزارش کردپرس، منابع محلی اعلام کردند در حمله افراد مسلح ناشناس به یکی از نیروهای وزارت دفاع دولت موقت سوریه در روستای «جدیدت بگارا» در شرق دیرالزور، یک عضو این وزارتخانه کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند؛ مهاجمان و انگیزه این حمله تاکنون مشخص نشده است.

به گفته این منابع، فرد کشته‌شده خضر حسن السوداوی، از اعضای وزارت دفاع دولت موقت سوریه، بوده است. در این حمله همچنین عبدالرحمن حسین محمد علی و مخلف خلیفه العتیس زخمی شده‌اند.

این حمله در روستای جدیدت بگارا در شرق استان دیرالزور رخ داده است. منابع محلی اعلام کردند که هویت مهاجمان و انگیزه آنان از انجام این حمله هنوز مشخص نیست.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته و مقام‌های رسمی سوریه نیز جزئیات بیشتری درباره این حادثه منتشر نکرده‌اند.

کد مطلب 2798066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha