خبر ۱۴۰۵/۰۱/۰۵ ۱۹:۰۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تولد نوزاد ۶ کیلوگرمی در شرایط جنگی در سنندج

سرویس کردستان ـ نوزاد دختر به وزن ۶.۱ کیلوگرم در حالی به دنیا آمد که به دلیل شرایط جنگی، بخش تخصصی زنان و زایمان بیمارستان بعثت سنندج به بیمارستان کوثر منتقل شده است.

به گزارش کرد پرس، این نوزاد دختر با وزن شگفت‌انگیز ۶ کیلو و ۱۰۰ گرم در بیمارستان کوثر سنندج از طریق سزارین متولد شد؛ رخدادی کم‌نظیر که با هماهنگی کامل مراکز درمانی این شهر در روزهای اخیر رقم خورد.

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، مادر و نوزاد هر دو در سلامت کامل به سر می‌برند.

فرشاد ارغوانی اعلام کرد که این نوزاد از مادری ۳۹ هفته‌ای و ساکن سنندج متولد شده و از نظر وزن تولد، در زمره موارد بسیار نادر قرار می‌گیرد.

مادر که دو سابقه سزارین قبلی داشت، برای بار سوم تحت عمل سزارین برنامه‌ریزی‌شده قرار گرفت و جراحی با موفقیت کامل انجام شد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.