به گزارش کردپرس، مسعود بارزانی، رئیس حزب دمکرات کردستان، به مناسبت سالگرد بمباران شیمیایی حلبچه پیامی منتشر کرد و این اقدام را «ستم بزرگی علیه مردم کردستان» خواند.
بارزانی در پیام خود بیان داشت: بمباران شیمیایی حلبچه ستم بزرگی علیه مردم کردستان بود. در هیچ کجای جهان سابقه ندارد دولتی با سلاح شیمیایی، شهروندان خود را نسلکشی کند.»
وی با اشاره به اینکه «هنوز در عراق افرادی شوونیست وجود دارند که مخالف حقوق ملت کردستان هستند»، تاکید کرد: «عراق مسئولیت تاریخی و قانونی بر گردن دارد و باید مردم کردستان را غرامت دهد.»
رئیس حزب دمکرات در پایان پیام خود، سلام و درود خود را به روح پاک شهدای حلبچه و تمامی شهدای کردستان فرستاد.
این پیام در حالی منتشر میشود که سالگرد بمباران شیمیایی حلبچه، یادآور یکی از تلخترین فجایع در تاریخ اقلیم کردستان است؛ رویدادی که در آن رژیم بعث عراق با استفاده از سلاحهای شیمیایی، هزاران غیرنظامی را به خاک و خون کشید.

نظر شما