رشد ٧٨ درصدی بارشها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه

سرویس آذربایجان غربی- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی گفت: در سال آبی جاری ۲۴۲میلیمتر بارش در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ثبت شده که نشان از افزایش ۷۸.۳ درصدی دارد.

به گزارش کردپرس، مجید رستگاری با اشاره به وضعیت بارش استان از ابتدای سال آبی جاری تا کنون امسال افزود: امسال ۲۳۸.۷ میلیمتر بارش در استان از ابتدای سال آبی جاری تا کنون به ثبت رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی ادامه داد: میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته در استان ۱۳۸.۴ میلیمتر بوده که آمار مقایسه‌ای نشان از رشد ۷۲.۴ درصدی بارش‌ها دارد. همچنین نسبت به دراز مدت نیز شاهد رشد ۱۸ درصدی هستیم. 

او با بیان اینکه در سال آبی جاری ۲۴۲میلیمتر بارش در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ثبت شده است، گفت: آمارها نشان می‌دهد بارش‌ها در این حوضه نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته ۷۸.۳ درصد افزایش دارد. 

رستگاری اظهار کرد: طی سال آبی جاری ۶۶۷.۹ میلیمتر در حوضه زاب و ۱۱۱.۸ میلیمتر نیز در حوضه ارس بارش ثبت شده است. 

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان با اشاره به آغاز فعالیت سامانه بارشی در اسفندماه گفت: از ابتدای ماه جاری نیز ۳۲.۷ میلیمتر بارش با رشد ۹۸.۳ درصدی نسبت به ماه مشابه سال آبی قبل گزارش شده است. 

کد مطلب 2794188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha