۲۲٥۰ زندانی داعش از سوریه به عراق منتقل شده‌اند

سرویس عراق و اقلیم کردستان- با تشدید بحران امنیتی در سوریه و افزایش خطر فرار عناصر داعش از اردوگاه الهول، دولت عراق اعلام کرد تاکنون ۲۲۵۰ زندانی وابسته به این گروه تروریستی با هماهنگی ائتلاف بین‌المللی از سوریه به عراق منتقل شده‌اند تا روند رسیدگی قضایی آنان در داخل این کشور تکمیل شود.

پایگاه خبری سومریه‌نیوز گزارش داد که تاکنون ۲۲۵۰ عنصر مسلح وابسته به گروه داعش، شامل اتباع عراقی، سوری و افراد با تابعیت‌های مختلف، وارد خاک عراق شده‌اند.

در این گزارش همچنین آمده است که «فرآیند انتقال این زندانیان از طریق زمینی و هوایی و با هماهنگی نیروهای ائتلاف بین‌المللی انجام شده است».

پیش‌تر صباح نعمان، سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق، اعلام کرده بود: «عناصر داعش که از سوریه به عراق منتقل می‌شوند، در زندان القائم تحت تدابیر شدید امنیتی نگهداری خواهند شد»، و تأکید کرده بود که این افراد از سوی دستگاه قضایی عراق به اتهام پرونده‌های تروریستی تحت تعقیب قرار دارند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عراق، صباح نعمان گفته است: «تصمیم دولت عراق برای موافقت با انتقال بازداشت‌شدگان داعش از سوریه، تصمیمی مهم و جسورانه است که پس از گفت‌وگوهای فشرده و بررسی دقیق تمامی ابعاد و جزئیات این پرونده اتخاذ شده است».

وی توضیح داد: «وضعیت سوریه ناپایدار است و این موضوع باعث شده ادامه نگهداری این بازداشت‌شدگان به یک خطر واقعی تبدیل شود؛ به‌ویژه با توجه به احتمال فرار یا خروج آنان از اردوگاه الهول».

او افزود: «وزارت دادگستری عراق یک طرح جامع برای اسکان، نگهداری و پیگیری قانونی این افراد در اختیار دارد».

سخنگوی فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق در پایان گفت: «بازداشت این افراد در سوریه بدون وجود مرجع قضایی تخصصی از سوی نیروهای دموکراتیک سوریه انجام شده است؛ از این رو، روندهای قضایی آنان به‌طور کامل در داخل عراق تکمیل خواهد شد، چرا که این افراد بر اساس احکام رسمی و به‌عنوان متهمان تحت تعقیب دادگاه‌های عراق، مورد رسیدگی قانونی قرار می‌گیرند».

کد مطلب 2793174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha