به گزارش کرد پرس، شفیعی در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: در حال حاضر از نظر جوجه ریزی و تولید در استان هیچ مشکلی وجود ندارد و خوشبختانه بازار مرغ در کردستان به ثبات رسیده است.
وی افزود: ماهانه حدود پنج میلیون قطعه جوجه ریزی در سطح استان انجام می شود و به طور متوسط روزانه حدود ۱۲۰ تن مرغ در کشتارگاه های استان کشتار و وارد بازار مصرف می شود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان مرغ کردستان با اشاره به وضعیت عرضه در بازار، اظهار کرد: در حال حاضر بازار با کمبود مرغ مواجه نیست و آرامش کامل در بازار استان حاکم است.
شفیعی درباره قیمت مرغ نیز بیان کرد: در حال حاضر مرغ با قیمت ۲۱۴ هزار و ۷۷۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد و خوشبختانه روند تأمین و توزیع در وضعیت مناسبی قرار دارد و جای هیچ گونه نگرانی برای مردم وجود ندارد.

نظر شما