خبر ۱۴۰۰/۱۲/۰۲ ۱۷:۱۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

نایب رئیس مجلس عراق: باید تحصیل به زبان کردی در سراسر عراق اجرا شود

سرویس عراق و اقلیم کردستان - شاخوان عبدالله نایب رئیس مجلس عراق به مناسبت روز جهانی زبان مادری از وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی عراق خواست تحصیل به زبان کردی در برنامه درسی کلیه مناطق عراق گنجانده شود.

به گزارش کرد پرس به نقل از سایت کردی "باس نیوز"، شاخوان عبدالله افزود: باید همگان به تنوع زبانی اعتقاد داشته باشند و با هدف دستیابی به یک جامعه توسعه یافته، تسامح، همزیستی، برادری و پذیرش طرف مقابل را نهادینه کنیم.

نایب رئیس مجلس عراق به همین مناسبت از وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی عراق خواست تحصیل به زبان کردی در کلیه مراکز آموزشی سراسر عراق فراهم شود. وی در این باره می گوید: زبان کردی، زبان رسمی عراق است و در بند اول اصل چهارم قانون اساسی کشور آمده است: زبان های عربی و کردی، دو زبان رسمی عراق هستند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.