اعتراض مغازه‌داران بازار «قیصری» اربیل نسبت به تأخیر در تحویل مغازه‌هایشان

سرویس عراق و اقلیم کردستان_ مغازه‌داران بازار قیصری اربیل که پس از آتش‌سوزی سال گذشته همچنان اجازه بازگشت به مغازه‌های خود را ندارند، نسبت به طولانی شدن روند بازسازی و پیامدهای اقتصادی آن اعتراض کرده‌اند. آن‌ها تأکید دارند که این تأخیر معیشت صدها خانوار را تحت تأثیر قرار داده و خواستار تحویل فوری مغازه‌های خود هستند.

به گزارش کردپرس، با گذشت یک سال از آتش‌سوزی بازار قیصری اربیل، مغازه‌داران همچنان اجازه بازگشت به مغازه‌های خود را ندارند و خواستار تحویل فوری آن‌ها هستند.

 ولید کریم، یکی از مغازه‌داران بازار قیصری، در گفت‌وگو با SNN اعلام کرد که پس از حادثه آتش‌سوزی در ماه مه سال گذشته، مقامات محلی اربیل به بهانه بازسازی فرهنگی، مانع از بازگشت آن‌ها به مغازه‌هایشان شده‌اند. وی افزود: «این تأخیر ضررهای مالی زیادی به ما و خانواده‌های وابسته وارد کرده است.»

وی تأکید کرد که مغازه‌داران از ابتدا آمادگی خود را برای همکاری در بازسازی بازار طبق خواسته‌های مقامات اعلام کرده بودند، اما استاندار اربیل این پیشنهاد را نپذیرفته است.

این مغازه‌دار همچنین از تأثیرات منفی این وضعیت بر معیشت صدها خانوار سخن گفت و افزود: «تداوم این تأخیر موجب بیکاری بسیاری از افراد شده و ما اطمینان داریم که به این زودی مغازه‌هایمان تحویل داده نخواهد شد. این شرایط فشار مضاعفی را بر ما تحمیل کرده است.»

مغازه‌داران بازار قیصری اربیل خواستار تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر مغازه‌های خود و بازگشت به فعالیت اقتصادی‌شان هستند.

کد خبر 2780923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha