محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۳/۰۸/۲۵ ۰۶:۳۴ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

۱۴۰۰ متر خط انتقال آب روستایی کلاترزان طی ۲ ماه اخیر اصلاح شد

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: طی ماه های مهر و آبان جاری، ۱.۴ کیلومتر عملیات اصلاح خط انتقال آب در روستاهای منطقه کلاترزان شهرستان سنندج اجرا شده است.

به گزارش کرد پرس، محمد فرهاد گفت: جابجایی و اصلاح خط انتقال پمپاژ آب شرب روستای قلعه جوق به طول۱۰۰۰ متر و اصلاح خط انتقال پمپاژ آب شرب روستای خروسه به طول ۴۰۰ متر در این مدت انجام شده است.

وی اظهار کرد: همچنین در این مدت یک هزار متر عملیات اصلاح خط انتقال چشمه های آب شرب شهر شویشه انجام شد.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: ساماندهی سرریز مخازن ذخیره روستاهای تودارملا و خواشت از دیگر اقدامات صورت گرفته طی این مدت در شهر شویشه از توابع کلاترزان شهرستان سنندج می باشد.

فرهاد ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام گرفته در این منطقه نشت یابی و رفع نشت در شبکه توزیع شویشه، بهسازی چشمه های آب شرب و مرمت و بازسازی اتاقک سرچاهی و مخزن ذخیره روستای چاولکان حاجی و مرمت و بازسازی مخزن قدیمی شویشه بوده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید