محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر نویسنده: کردپرس ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ ۰۹:۲۳ زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: ۰ (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

۱۳۷ زندانی جرائم غیرعمد در کردستان آزاد شدند

خلاصه خبر
رئیس کل دادگستری کردستان از آزادی ۱۳۷ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد طی ۶ ماه نخست سال جاری توسط ستاد دیه استان کردستان خبر داد.

به گزارش کرد پرس، حجت الاسلام سیدحسین حسینی با اشاره به آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان، گفت: مبلغ بدهی این زندانیان بیش از ۹۳ میلیارد تومان بوده که این میزان از طریق کمک های خیران ستاد دیه کشور و استان و بنیاد مستضعفان، تسهیلات بانکی، گذشت شکات، اعسار، تسهیلات و نقدینگی مددجویان جمع آوری شده است.

وی افزود: در مقوله مربوط به حمایت از زندانیان، دو نهاد انجمن حمایت از زندانیان و ستاد دیه فعال هستند و با حمایت های دستگاه قضائی و دستگاه اجرایی و نهادهای نظامی و انتظامی برای انجمن حمایت از زندانیان استان منابع مالی پایدار ایجاد شده است.

رئیس کل دادگستری استان کردستان اظهار کرد: کمک های مردمی به ستاد دیه، نشان دهنده پایگاه اجتماعی اقدامات این ستاد بوده و موجب برکت بسیار زیادی در اجرای برنامه های مورد نظر در زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید