محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۲/۰۷/۰۴ ۱۴:۰۳ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

دولت اقلیم کردستان برای جان کارمندان و بازنشستگان اهمیتی قائل نیست

سرویس عراق و اقلیم کردستان- عضو اتحادیه میهنی کردستان تاکید کرد که دولت اقلیم کردستان به جان کارمندان و بازنشستگان اهمیتی نمی دهد.

به گزارش کردپرس، محمود خوشناو در گفتگوبا خبرگزاری «ارث نیوز» گفت: بحران حقوق کارکنان اقلیم کردستان، وخیم است وتاثیربسیارزیادی بر زندگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی این کارکنان گذاشته است و تأخیر درپرداخت این حقوق برنظم اجتماعی و خانوادگی و حتی روابط دوجانبه در سطح خرده بازرگانان و کارفرمایان تاثیرگذاربوده است.

وی با بیان اینکه «ما به رغم اینکه دولت اقلیم کردستان برنامه‌های خود را پرداخت حقوق، اعلام کرده است، علت تاخیردر پرداخت این حقوق را نمی دانیم،افزود: دولت اقلیم کردستان برای جان کارمندان و بازنشستگان اهمیتی قائل نیست،لذا ضروری است که دولت فدرال در کنار دولت اقلیم کردستان، گامهایی واقعی برای تامین حقوق این کارکنان، همانند سایراستان های عراق بردارد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید