دستگیری یک گروه جاسوسی 5 نفره وابسته به سرویس اطلاعاتی کشورهای بیگانه

سرویس سوریه - نیروهای امنیت داخلی شمال و شرق سوریه در بیانیه ای از دستگیری یک گروه جاسوسی 5 نفره وابسته به سرویس اطلاعاتی کشورهای بیگانه خبر داد.

به گزارش کردپرس، نیروهای امنیت داخلی شمال و شرق سوریه در بیانیه ای با اشاره به «دستگیری یک تیم جاسوسی پنج نفره وابسته به سرویس اطلاعاتی کشورهای بیگانه» عنوان کرد: «در پی یک تعقیب طولانی مدت و با ارزیابی اطلاعات موثقی که به دست رسیده بود در تاریخ 3 آوریل 2020 نیروهای امنیت داخلی وابسته به مدیریت خودگردان شمال و شرق سوریه، یک تیم جاسوسی پنج نفره متشکل از دو زن و سه مرد را دستگیر کرده است».

به نوشته خبرگزاری هاوارنیوز، در ادامه این بیانیه آمده است: «این افراد مسئولیت های متعددی از جمله تحت نظر قرار دادن حرکت نیروهای ارتش دموکراتیک سوریه، جمع آوری اطلاعات در خصوص فعالیت نهادهای امنیتی شمال و شرق سوریه، طرح ریزی برای ترور فرماندهان عالی رتبه، طراحی اغتشاشات برای ایجاد هرج و مرج سیاسی و اجتماعی و ایجاد نفاق و دشمنی میان مردم منطقه با استفاده از توطئه های مختلف را برعهده داشته اند».

در پایان بیانیه آمده است: «اصلی ترین مسئولبت نیروهای امنیت داخلی شمال و شرق سوریه تأمین امنیت مردم و از میان برداشتن هرگونه تهدید علیه دستاوردهای مردم منطقه است. به مردمانمان قول می دهیم به مبارزه علیه هرگونه خیانت و جرم در منطقه ادامه خواهیم داد».

کد خبرنگار: 30102

کد مطلب 258457

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha