خبر ۱۴۰۰/۰۹/۲۵ ۰۵:۵۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

عضو ارشد حزب دمکرات کردستان: دولت توافقی، برای مرحله آتی عراق مناسب تر است

سرویس عراق و اقلیم کردستان- یک عضو ارشد حزب دمکرات کردستان، درباره احتمال توافق بین جریانات سیاسی شیعه موضع گیری کرد.

به گزارش کرد پرس به نقل از ناس نیوز، شیروان دوبردانی عضو ارشد حزب دمکرات و نامزد برنده این حزب از استان نینوا در انتخابات پارلمانی اخیر عراق گفت: حزب دمکرات در زمینه نزدیک کردن دیدگاههای جریانات شیعه به یکدیگر ایفای نقش خواهد کرد.

دوبردانی افزود: تأیید نتایج انتخابات پارلمانی در دادگاه عالی فدرال باعث نهایی شدن موضع گیری از سوی جریانات سیاسی خواهد شد.

عضو ارشد حزب دمکرات افزود: تشکیل دولت براساس توافق برای مرحله آتی عراق مناسب تر است و هنوز برای اجرای پروژه روی کار آمدن دولت اکثریت سیاسی در عراق، زود است.

شیروان دوبردانی همچنین گفت: باید به نتایج انتخابات احترام گذاشته شود و ما در تعامل با همه جریانات و با هدف رهایی از بحران کنونی موضع بی طرف داریم.

عضو فراکسیون حزب دمکرات در مجلس جدید عراق تأکید کرد: فراکسیون جریان صدر با هدف جلوگیری از ایجاد تنش در عراق، در زمینه تشکیل دولت توافقی در مقابل کار انجام شده قرار خواهد گرفت.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.