محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۰/۰۷/۰۹ ۱۰:۱۹ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

قباد طالبانی: راه حل اکثر مشکلات اقلیم کردستان در بغداد است

سرویس عراق و اقلیم کردستان – قباد طالبانی رئیس ائتلاف کردستان در انتخابات پارلمانی عراق گفت: راه حل اکثر مشکلات اقلیم کردستان در بغداد است.

به گزارش کرد پرس به نقل از پولتیک پرس، قباد طالبانی در یک گردهمایی انتخاباتی در شهر دوکان گفت: به صورت یکپارچه به بغداد خواهیم رفت تا با قدرت از حقوق قانونی اقلیم کردستان دفاع کنیم.

رئیس ائتلاف کردستان افزود: راه حل اکثر مشکلات اقلیم کردستان، در بغداد است. به همین دلیل نیازمند یک تیم قوی هستیم که بتواند مؤثر باشد و از حقوق مردم اقلیم کردستان دفاع کند. همچنین برای دستیابی به سهم اقلیم کردستان از بودجه و حقوق کارمندان با جدیت تلاش کند.

قباد طالبانی خاطرنشان کرد: برای خدمات رسانی بیشتر، تأمین بودجه و حقوق کارمندان و بازگردان موازنه قوا، باید به ائتلاف کردستان رأی بدهیم. زیرا این ائتلاف از اتحادیه میهنی کردستان و جنبش تغییر تشکیل شده است و براساس راه و روش مام جلال طالبانی و نوشیروان مصطفی برای تحقق حقوق مشروع مردم کردستان تلاش می کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید