محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر نویسنده: کردپرس ۱۴۰۰/۰۶/۲۶ ۰۸:۵۸ زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: ۰ (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

دیدار برهم صالح با مسرور بارزانی در اربیل

خلاصه خبر
سرویس عراق و اقلیم کردستان – برهم صالح رئیس جمهور عراق با مسرور بارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان در اربیل دیدار و درباره آخرین تحولات اوضاع عراق و منطقه و همچنین مشکلات حل نشده در روابط بین اربیل و بغداد گفتگو کرد.

به گزارش کرد پرس به نقل از ناس نیوز، دفتر نخست وزیری اقلیم کردستان با صدور بیانیه ای در این باره اعلام کرد: مسرور بارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان از برهم صالح رئیس جمهور عراق استقبال کرد.

براساس بیانیه دفتر بارزانی، در این دیدار طرفین درباره آخرین تحولات اوضاع عراق و منطقه گفتگو و تبادل نظر و بر ضرورت حل مشکلات حل نشده بین دولت مرکزی و اقلیم کردستان براساس قانون اساسی عراق تأکید کردند.

بیانیه مذکور می افزاید: طرفین در بخش دیگری از این دیدار، ضمن گفتگو درباره انتخابات آتی عراق، بر ضرورت برگزاری سالم و آزاد آن با هدف تضمین حقوق و خواسته های همه گروههای هویتی عراق و مشارکت در تحقق امنیت و ثبات این کشور تأکید کردند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید