اجرای طرح آمارگیری کلنی های زنبور عسل کردستان در مهر ماه
به گزارش خبرگزاری کُردپرس، سید احمد ذکریایی نژاد در نخستین جلسه کارگروه استانی آمارگیری زنبور عسل، اظهار داشت: آمارگيري سالانه زنبورستان هاي اين استان همزمان با سراسر كشور آغاز می شود و از کارشناسان هر پهنه انتظار می رود که آمارگيري را با كمترين خطا و بيشترين دقت انجام دهد.
او افزود: طرح آمار گيري کلنی های زنبور عسل استان توسط مراکز جهاد کشاورزی انجام مي شود و همه كندوهاي عسل استان، مورد پايش و آمارگيري قرار می گیرند.
ذکریایی نژاد خاطرنشان کرد: مدیریت هماهنگی ترویج باید امورات ترویجی و تبلیغی را برای همکاران پهنههای کشاورزی و زنبورداران انجام دهد و در این راستا همکاری و تعامل اتحادیه زنبورداران و تعاونیهای شهرستانی راهگشا خواهد بود.
او تصریح کرد : گرد آوری آمار و اطلاعات زنبورستان ها شامل میزان تولید عسل , مناطق پراکنش تعداد کلنی ها و کندوهای مدرن و بومی از اهداف اصلی اجرای این طرح است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان، خواستار همکاری بیش از پیش زنبور داران با ماموران آمارگیر شد و تاکید کرد: باید آمارگيري با كمترين خطا و بيشترين دقت توسط کارشناسان پهنه انجام شود.
ذکریایی نژاد از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان های استان درخواست کرد: نسبت به برگزاری کلاسهای آموزشی و توجیهی برای کارشناسان پهنه اقدام کنند.
گفتنی است، بر اساس آمارگیری سال گذشته، 7هزار كندوي زنبور عسل در استان آمارگيري شد كه اين كندوها توسط بيش از پنج هزار و 700 بهره بردار نگهداري مي شوند.
دیدگاه کاربران