سالانه بیش از ۱۰ هزار تُن ماهی در کردستان تولید می شود
سرویس کردستان - مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: میزان تولید سالیانه ماهی در مزارع پرورشی فعال این استان در سال ۱۳۹۲ حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار تُن بود که سال گذشته این میزان به ۱۰ هزار و ۳۰ تُن رسید.
به گزارش کرد پرس, حمید حسینپور اظهار کرد: ۴۰ مزرعه پرورش ماهی در دولتهای یازدهم و دوازدهم در سطح استان ایجاد شده و تا پایان سال هم ۱۱ مزرعه دیگر به این تعداد اضافه خواهد شد تا در مجموع تعداد مزارع به ۲۴۲ مزرعه پرورش ماهی برسد.
وی با اشاره به اینکه تعداد تعاونی صیادی در استان کردستان هم از چهار تعاونی به ۶ مورد افزایش یافته است، افزود: تولید ماهیان زینتی نیز از ۶۹۰ هزار قطعه در سال ۱۳۹۲ به یک میلیون و ۳۴۰ هزار قطعه در سال جاری افزایش یافته است.
مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه سه مرکز پرورش زالو نیز پروانه تاسیس دریافت کرده و در حال ساخت هستند، ادامه داد: این مراکز نیز امسال به بهره برداری میرسید.
حسین پور یادآور شد: تولید ماهی استان شامل ماهیهای قزل آلا، فیتوفاگ، بیگ هد، کپور، آمور و مقدار کمتری ماهیان بومی است.
مطالعه بیشتر
خبر قبلی و بعدی
دیدگاه کاربران