تلاش برخی جریانات سیاسی عراق برای ضربه فنی کردن کردها قبل از تصویب بودجه
به گزارش کرد پرس به نقل از بغداد الیوم، "ریبین سلام" در این باره گفت: پس از دستیابی هیأت مذاکره کننده اقلیم کردستان با بغداد درباره بودجه فراکسیون های شیعه در مجلس عراق بر ارتباط دادن بین قانون دادگاه عالی فدرال با قانون بودجه و ضربه فنی کردن کردها و چانه زدن با آنها بر سر بندهای قانون دادگاه عالی فدرال تأکید و اصرار داشتند.
ریبین سلام در این باره گفت: این دو موضوع هیچ ارتباطی با هم ندارند و نمی توانیم رأی گیری همزمان درباره دو قانون را که یکی از آنها به مدت یکسال اعتبار دارد و دیگری دائمی است بپذیریم و هرگونه مذاکره در این باره را مردود می دانیم.
عضو ارشد حزب دمکرات تصریح کرد: اقلیم کردستان کلیه شروط مذکور در قانون بودجه را عملی کرده است و تصویب بودجه براساس رأی اکثریت نمایندگان، به معنی گام نهادن کشور در راستای وضعیت خطرناکی برخلاف روند سیاسی مبتنی بر توافق میان جریانات سیاسی است.
دیدگاه کاربران