خبر ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ ۰۶:۲۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
کارشناس مسائل کردها:

مهم ترین مشکل اقلیم کردستان کشمکش قدرت میان دو خانواده است

سرویس جهان- اوفرا بنجیو می گوید مهم ترین مشکل کردهای عراق تسلط دو خانواده بر این منطقه و کشمکش قدرت میان آنهاست.

به گزارش کردپرس به نقل از میدل ایست فروم، خانم افرا بنجیو کارشناس مسائل کردها در یک نشست آنلاین درباره وضعیت کردها گفت: در حال حاضر مهم ترین مشکل اقلیم کردستان عراق رقابت میان دو خانواده طالبانی و بارزانی بر سر قدرت در اقلیم کردستان و کشمشک میان این دو است.

او احزاب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی را که به گفته وی، اقلیم کردستان تحت سلطه این دو خانواده قرار دارد، به وابستگی به کشورهای خارجی متهم کرد.

این کارشناس مسائل کردها دیگر مسائل مهم در اقلیم کردستان را اختلافات میان حزب دموکرات کردستان عراق و حزب کارگران کردستان ترکیه یا پ.ک.ک دانست که به گفته وی، از جمله اثرات آن حملات پ.ک.ک به ترکیه و در نتیجه آن لشکرکشی ترکیه به شمال اقلیم کردستان است. او تاکید کرد این مسئله موجودیت و امنیت اقلیم کردستان عراق را به خطر انداخته است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.