خبر ۱۳۹۹/۱۲/۰۹ ۰۸:۴۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

گفتگوی برهم صالح با ایاد علاوی درباره اوضاع سیاسی و انتخابات پارلمانی عراق

سرویس عراق و اقلیم کردستان – برهم صالح رئیس جمهور عراق با ایاد علاوی رئیس ائتلاف وطنیه دیدار و درباره آخرین تحولات سیاسی عراق و زمینه سازی برای برگزاری انتخابات آینده گفتگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش کرد پرس به نقل از ناس نیوز، دفتر ریاست جمهوری عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد: برهم صالح با ایاد علاوی رئیس ائتلاف وطنیه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار درباره آخرین تحولات سیاسی، امنیتی و اقتصادی کشور گفتگو و تبادل نظر و بر ضرورت حفظ امنیت و سلامت شهروندان و صلح و امنیت و مقابله با تروریسم تأکید کردند.

براساس بیانیه دفتر ریاست جمهوری عراق، طرفین در این دیدار همچنین درباره انتخابات آینده و اهمیت حمایت از کلیه اقدامات ضروری برای برگزاری موفق آن و تضمین استقلال و سلامت روند آن با هدف بازیابی اعتماد شهروندان و تأمین امکان بهره مندی از حق قانونی شان به دور از تخلف و تقلب و تأمین فرصت مشارکت گسترده در انتخابات گفتگو کردند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.