سیستم بانکی در حمایت از اصناف آسیب دیده از کرونا فعالانه تر عمل کند
به گزارش کردپرس؛ بهنام شهدی در جلسه کمیته اقتصادی ستاد استانی مقابله و مدیریت بیماری کرونا تاکید کرد: سیستم بانکی برای حمایت از مردم و اصناف آسیب دیده از کرونا باید فراتر از جریان عادی عمل کند.
او با اشاره به منابع مازاد بانکی موجود و ضرورت حمایت از مردم در شرایط ویژه تصریح کرد: با توجه به تدوین بسته های حمایتی دولت از اقشار مختلف مردم و واحدهای تولیدی آسیب دیده از کرونا سیستم بانکی و دستگاه های مربوطه باید برای اجرایی نمودن این بسته ها آمادگی داشته باشند.
شهدی افزود: رانندگان حمل و نقل عمومی، دستفروشان و کارگران فصلی و روزمزد شامل دریافت کارت های خرید اعتباری می شوند.
معاون اقتصادی استاندار گفت: وضعیت استان در ذخیره اقلام ضروری زندگی و اقلام سلامت محور مطلوب است و نظارت های لازم انجام می پذیرد .
در این خصوص در کردپرس بیشتر بخوانید؛
تسهیلات برداشتی بانک به حساب اصناف آذربایجانغربی باز می گردد
دیدگاه کاربران