گزارش ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ ۰۹:۱۷ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

جولان پول های کثیف در برخی حوزه های انتخاباتی

سرویس کردستان- در حالی مهلت قانونی تبلیغات انتخابات برای مجلس شورای اسلامی امروز به پایان می رسد، می توان پدیده غالب در این انتخابات را «جولان پول های کثیف» عنوان کرد.

به گزارش کُرد پرس، بر اساس مشاهدات از حوزه های انتخابیه، برخی از کاندیداهای مجلس در استان های غربی کشور و خصوصا کردستان هزینه های میلیاردی خرج تبلیغات کرده اند به طوری که حتی برخی مخاطبان و مردم عادی هم صدایشان از این حجم بالای تبلیغات درآمده است.

تبلیغات در این حوزه ها ابتدا با یک شیب آرام از «اد کردن» افراد در گروه های تلگرامی شروع شد و بسیاری از کاندیداها مدت ها قبل از آغاز تبلیغات رسمی، با تشکیل گروه های تلگرامی مخاطبان را در این گروه ها عضو می کردند، موضوعی که موجب نارضایتی شدید مردم شد. اما پس از آغاز مهلت قانونی تبلیغات سنتی هم آغاز شد و با وجود تعیین جایگاه های مخصوص از سوی شهرداری ها برای نصب پوستر و ... سطح شهرها غرق در تبلیغات کاغذی شد. این روند تا روز سوم ادامه داشت که ناگاه با افزایش شدید حجم تبلیغات و توزیع بسته های غذایی و ... مواجه شدیم. با یک حساب سرانگشتی شاهد تبلیغات چند میلیارد تومانی از سوی برخی کاندیداهای مجلس هستیم که نشان دهنده جولان پول های کثیف و بی حساب و کتاب در انتخابات است. در چهار سال نمایندگی مجلس، در بالاترین حالت عایدی یک نماینده مجلس از 500 میلیون تومان تجاوز نمی کند و سئوالی که در افکار عمومی ایجاد شده است این است که این همه هزینه میلیاردی را یک کاندیدای مجلس به فرض رسیدن به کرسی های سبز، چگونه می خواهد جبران کند؟ غیر از این است که کسی که می خواهد رای بخرد، قاعدتا آن را هم به راحتی خواهد فروخت؟ به نظر می رسد یکی از ملاک های مهم برای رای دهندگان می تواند این باشد که از رای دادن به کسانی که به صورت میلیاردی هزینه می کنند پرهیز کنند. نهادهای نظارتی هم البته باید به صورت جدی منبع این هزینه ها رصد کنند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.