خبر ۱۳۹۸/۱۰/۱۲ ۱۲:۲۱ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

45 واحد غیر فعال صنعتی آذربایجان غربی احیا شدند

سرویس آذربایجان غربی- معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی اظهار داشت: در استان 45 واحد غیر فعال صنعتی احیا و به چرخه تولید بازگردانی شدند و افزایش ظرفیت تولیدی 57 واحد تولیدی هم با ظرفیت پایین، به تولید با ظرفیت کامل برگشت.

به گزارش کردپرس، معصوم علی اکبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی 9 ماهه نخست سال جاری 160 فقره پروانه بهره برداری ایجادی و توسعه ای در آذربایجان غربی صادر شد.

او افزود: با صدور این میزان فقره پروانه بهره برداری ایجادی جدید و توسعه ای در استان با حجم سرمایه گذاری 3 هزار و 145 میلیارد ریال برای یک هزار و 188 نفر بصورت مستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.

علی اکبری اذعان کرد: در 9 ماهه نخست سال جاری با برگزاری 56 جلسه کمیته کارشناسی، 17 جلسه کمیته بررسی طرح های وارده به دبیرخانه کارکروه تسهیل و رفع موانع تولید سازمان و برگزاری 127 جلسه 4 جانبه و کارگروه اصلی در استان 45 واحد غیر فعال صنعتی احیا و به چرخه تولید بازگردانی شدند.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن وتجارت استان آذربایجان غربی ادامه داد: همچنین افزایش ظرفیت تولیدی 57 واحد تولیدی که در اثر مشکلات و موانع موجود با ظرفیت پایین در حال فعالیت بوده اند به تولید با ظرفیت کامل بازگردانی شدند.

او بیان کرد: در راستای پایش و بازرسی از واحد های صنعتی تولیدی استان 140 هزار و 878 مورد بازرسی از واحد های صنعتی توسط کارشناسان مرتبط امور صنایع سازمان انجام و مشکلات و موانع موجود در واحد های صنعتی احصاء گردید.

علی اکبری با اشاره به حمایت از واحدهای تولیدی با استفاده از تسهیلات رونق تولید تصریح کرد: در دوره مورد اشاره سال جاری 76 واحد صنعتی با دریافت 880 میلیارد ریال تسهیلات بانکی، از محل تسهیلات رونق تولید بهره مند شده اند. همچنین با پایش و رفع مشکلات 87 طرح صنعتی و معدنی نیمه تمام در 9 ماهه سال جاری این طرح های نیمه تمام نیز در شرف بهره برداری قرار خواهند گرفت.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی گفت: برای رفاه و تسهیل سرمایه گذاران عزیز در راستای تکریم ارباب رجوع و تسهیل فرایند اداری، دریافت خدمات از سازمان علاوه بر امکانات الکترونیکی ایجاد شده در سایت سازمان 7 فقره پروانه دفتر خدمات فنی و مهندسی صادر شده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.