گفتگو ۱۳۹۸/۱۰/۰۹ ۰۶:۰۲ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
سخنگوی رسانه‌ای نیروهای سوریه دموکراتیک در گفت‌وگو با کُردپرس؛

ترکیه از منطقه چه می‌خواهد؛پ.ک.ک که در لیبی نیست!

سرویس سوریه-مصطفی بابی گفت:با وصف آن که آتش بس اعلام‌ شده اما هم ارتش ترکیه و هم عناصر جهادی روزانه با مواضع نیروهای ما در مناطق مختلف یورش می‌برند.

«مصطفی بالی» سخنگوی رسانه‌ای ارتش سوریه دموکراتیک در گفت‌وگو با کُردپرس با اشاره به این مطلب که هدف ترکیه تنها بسط توسعه‌طلبی است،اظهار کرد:ترکیه به بهانه وجود پ.ک.ک در شمال و شرق سوریه به همراه گروه‌های جهادی به این منطقه هجوم آورد،بهانه‌ای که غیرواقعی بود اما اعزام نیرو و حمایت از تندروها در لیبی را با چه هدفی دنبال می‌کند.

وی ادامه داد:باید دیگر برای جهان مشخص شده باشد که ترکیه خواسته‌هایی دارد و آن‌هم تجزیه کشورها به بهانه‌‌های مختلف است.

مصطفی بالی خاطرنشان کرد:در ۹ سال گذشته هیچگاه حمله‌ای از داخل مرزهای ما علیه ترکیه روی نداد و ما سعی کردیم‌ با خویشتنداری از وقوع هر اقدامی که منجر به تنش شود جلوگیری کنیم،اما نیت ترکیه این چنین‌ نبود.

سخنگوی رسانه‌ای ارتش سوریه دموکراتیک تصریح کرد:ما از نیروهایی که در خصوص موضوع آتش بس نقش داشتند،می‌خواهیم ترکیه را به خروج از خاک سوریه وادار کنند تا آوارگان به خانه‌های خود برگردند.

مصطفی بالی تصریح کرد:با وصف آن که آتش بس اعلام‌شده اما هم ارتش ترکیه و هم عناصر جهادی همراه ترکیه روزانه با مواضع نیروهای ما در مناطق مختلف یورش می‌برند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.