خبر ۱۳۹۸/۱۰/۰۶ ۱۳:۵۳ زمان مطالعه: 3 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

حضور 9 تن از اعضای خانواده طالبانی در شورای رهبری اتحادیه میهنی کردستان

سرویس عراق و اقلیم کردستان- 9 تن از اعضای خاندان طالبانی توانستند که در پی رای گیری و انتخابات در کنگره چهارم حزب اتحادیه میهنی کردستان، به شورای عمومی رهبری حزب راه یابند.

به گزارش کردپرس، کنگره چهارم اتحادیه میهنی کردستان از شنبه 21 تا چهارشنبه 25 دسامبر ادامه داشته و روز پنج شنبه با اعلام نتایج انتخابات شورای رهبری حزب و معرفی 118 نامزد راه یافته به این شورا که از طریق رای اعضای حاضر در کنگره انتخاب شده اند، رسما پایان یافت.

اعضای شورای رهبری حزب طبق اساسنامه جدید 121 نفر تعیین شده و برهم صالح رئیس جمهور کنونی عراق، ریواز فایق رئیس پارلمان کردستان و قباد طالبانی معاون نخست وزیر اقلیم کردستان، خارج از سیستم رای گیری به عنوان اعضای شورای عمومی رهبری تعیین شدند و 118 عضو دیگر از طریق انتخابات و رای گیری در کنگره انتخاب شدند.

سایت خبری درَومیدیا در این مورد گزارش داده که با اعلام نام نتایج اعضای راه یافته به شورای رهبری اتحادیه میهنی کردستان، نام 9 تن از اعضای برجسته خاندان طالبانی نیز در میان آنان دیده می شود.

بر اساس خبر، بافل، طالبانی، قباد جلال طالبانی، لاهور شیخ جنگی طالبانی، آراس شیخ جنگی طالبانی، آلا طالبانی، بیگرد طالبانی، پولاد سیروان طالبانی، تابان عبدالله طالبانی و جلال شیخ جناب طالبانی از خاندان طالبانی به عضویت شورای رهبری اتحادیه میهنی در آمده اند.

از میان این افراد، آلا طالبانی، بیگرد طالبانی و پولاد سیروان طالبانی، پیشتر نیز عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی بوده اند.

همچنین لاهور شیخ جنگی طالبانی با کسب 902 رای ( 89.66 درصد آرا) و بافل طالبانی با کسب 791 رای کنگره‌ چهارم ( 78.62 درصد آرا) از حوزه‌ کرکوک در صدر انتخابات شورای رهبری جای گرفتند.

سایت خبری خندان نیز گزارش داده که طبق اساسنامه اتحادیه میهنی کردستان باید 20 درصد از اعضای شورای رهبری این حزب را زنان تشکیل دهند و در این راستا نیز 25 تن از اعضای این شورا را زنان تشکیل می دهند و در میان آنان نام شهناز ابراهیم احمد از اعضای خانواده طالبانی و خواهر هیرو ابراهیم احمد همسر جلال طالبانی دبیر کل و بنیان گذار فقید حزب اتحادیه میهنی کردستان نیز دیده می شود.

طی کنگره چهارم اتحادیه میهنی کردستان کوسرت رسول علی به عنوان رئیس شورای عالی سیاسی حزب انتخاب شده و در دومین روز از کنگره نیز 7 عضو این شورا شامل، هیرو ابراهیم احمد، ملا بختیار، عمر فتاح، حاکم قادر محمد جان، ارسلان بایز، شیخ جعفر شیخ مصطفی و دلیر مجید، انتخاب شده و اساسنامه نیز به تصویب رسید.

اتحادیه‌ میهنی کردستان در سال 1975 تاسیس شده‌ و تاکنون سه کنگره‌ و دو کنفرانس و پنج پلنوم برگزار کرده‌ است. سومین کنگره‌ اتحادیه‌ میهنی کردستان 1 ژوئن 2010 برگزار شد و کنگره‌ چهارم می بایست سال 2013 برگزار می شد و کنگره چهارم، اولین کنگره ای است که پس از درگذشت جلال طالبانی دبیر کل و بنیانگذار فقید حزب برگزار شده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.