گفتگو ۱۳۹۸/۱۰/۰۲ ۱۳:۰۱ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
«کاوه عزیزی» عضو کمیته مرکزی حزب دموکرات کُردستان سوریه در گفت‌وگو با کُردپرس مطرح کرد؛

پیشنهاد اتحاد از سوی خودمدیریتی به ENKS جای خوشحالی است/خودمدیریتی بصورت عملی اقدام کند

سرویس سوریه-«کاوه عزیزی» عضو کمیته مرکزی حزب دموکرات کُردستان اظهار کرد:پیشنهاد مظلوم‌ عبدی برای نزدیکی و اتحاد میان نیروهای کُرد سوریه جای خوشحالی دارد و آن را بسیار جدی می‌دانیم و درخواست ما این است که این پیشنهاد بصورت عملی محقق شود.

«کاوه عزیزی» عضو کمیته مرکزی حزب دموکرات کُردستان سوریه درباره اخبار مذاکره میان جریان‌های کُرد سوریه به خبرنگار کُردپرس گفت:هنوز هیچ توافقی میان انجمن میهنی کُردهای سوریه و خودمدیریتی امضاء نشده است.اما پیشنهادی از سوی مظلوم عبدی فرمانده نیروهای سوریه دموکراتیک و مقامات خودمدیریتی مطرح شده است.

وی افزود:مظلوم عبدی درخواست اتحاد میان نیروهای کُرد در سوریه به ویژه انجمن میهنی کُرد سوریه را داشته و همچنین از اقلیم کُردستان عراق تشکر کرده که نقش مثبتی در این موضوع ایفا کرده است.

این عضو انجمن میهنی کُردهای سوریه(ENKS) تصریح کرد:این‌ یک پیام دلگرم کننده برای همه ما بود.بعد از این،اتفاق دیگری نیز روی داد و خودمدیریتی اجازه بازگشایی دفتر انجمن میهنی کُرد را صادر کرد و کمیته‌ای تشکیل شد تا به بررسی وضعیت زندانیان انجمن میهنی بپردازد و همچنین احکامی که علیه مسئولان انجمن میهنی صادر شده بود را لغو کرد.

کاوه عزیزی با ابراز خرسندی از این اقدام خودمدیریتی شمال سوریه خاطرنشان کرد:این اقدامات برای ما بسیار جای خوشحالی دارد هرچند این پیشنهاد در حالی بود صالح مسلم مسئول کمیته ارتباطات خارجی کنگره جوامع دموکراتیک اظهارنظری کرد که برای ما نه شیرین بود و نه تلخ،اما پیشنهاد خوبی است.

عضو کمیته مرکزی حزب دموکرات کُردستان سوریه تصریح کرد:انجمن میهنی کُردهای سوریه هم طی بیانیه‌ای در خصوص پیشنهاد مظلوم‌ عبدی و خودمدیریتی اعلام کرد که این تصمیم جای خوشحالی است و ما هم برای نزدیکی و اتحاد میان نیروهای کُرد سوریه بسیار جدی هستیم و درخواست ما این است که این پیشنهاد بصورت عملی محقق شود.

کاوه عزیزی تاکید کرد:جریان‌های کُردی و کُردهای سوریه از این‌ قضیه خرسند شدند و امیدوارم تلاش‌ها بصورت ایجابی دنبال شوند تا کُردهای سوریه به حقوق خود برسند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.