تمایل قطر برای افزایش روابط اقتصادی با اقلیم کردستان و گشایش کنسولگری در اربیل
به گزارش کردپرس، خالد احمد السولیتی سفیر قطر در عراق، طی سفر به اقلیم کردستان دیدارهای جداگانه ای را با نچیروان بارزانی رئیس، مسرور بارزانی نخست وزیر اقلیم و مسعود بارزانی رهبر حزب دمکرات کردستان (پارتی) انجام داد.
بنا به اخبار این دیدارها که در سایت رسمی حزب دمکرات کردستان (پارتی) منتشر شده؛ وی در دیدار با بارزانی ها، اعلام کرد که کشورش خواهان گسترش روابط اقتصادی و تجاری با اقلیم و افزایش فعالیت شرکت های قطری در زمینه های اقتصادی و تولیدی در اقلیم بوده و در این راستا درصدد گشایش کنسولگری قطر در اربیل است.
نچیروان بارزانی نیز ضمن تاکید بر آمادگی اقلیم برای جذب سرمایه گذاری خارجی و تسهیل فعالیت شرکت های خارجی در حوزه اقتصادی و تولید اقلیم کردستان گفت که دولت اقلیم با شرکت های قطری خواهان ورود به اقلیم نهایت همکاری را به عمل می آورد.
وی همچنین حضور شرکت های قطری در نمایشگاه عراق پروجکت که قرار است فردا در اربیل برگزار شود مهم و مفید دانست و گفت که اقلیم کردستان خواهان توسعه همه جانبه روابط با کشور قطر است.
دیدگاه کاربران