خبر ۱۳۹۸/۰۷/۰۳ ۰۹:۱۳ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
فرمانده شورای نظامی گری سپی:

آمریکا قول آموزش نظامی به نیروهای ما داده است

سرویس سوریه - ریاض خامس حلفو، فرمانده شورای نظامی گری سپی، در اظهاراتی عنوان کرد: نیروهای ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا در خصوص آموزش نظامی به نیروهای ما قول داده اند.

به گزارش کردپرس، ریاض خامس حلفو، فرمانده شورای نظامی گری سپی، در اظهاراتی با اشاره به این که «آخرین مرحله از مکانیزم امنیت مرزها به اتمام رسیده است» در خصوص گشت زنی های نظامی ترکیه – آمریکا در محدوده گری سپی – سرکانی گفت: «دومین مرحله از گشت زنی نیروهای ارتش ترکیه – ارتش آمریکا در این محدوده اجرا شد. این گشت زنی ها در حالی صورت می گیرد که کنترل مناطقی را که ارتش دموکراتیک سوریه از آنجا خارج می شود به نیروهای امنیت مرزی وابسته به شورای نظامی گری سپی واگذار می کنند».

به نوشته خبرگزاری KRDnews، حلفو در اظهارات خود تصریح کرد: «تنها سلاح های سبک در دست داریم. ولی نیروهای ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا در خصوص آموزش نظامی به نیروهای ما قول داده اند. نیروهایمان را آنان آموزش خواهند داد»

لازم به ذکر است، دومین گشت زنی نیروهای ارتش ترکیه – ارتش آمریکا در راستای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه روز گذشته در محدوده گری سپی – سرکانی به اجرا درآمده و چهار خودروی زرهی ارتش ترکیه با عبور از مرز آک چاکال در استان شانلی اورفا در این محدوده با نیروهای آمریکایی به صورت مشترک اقدام به گشت زنی کرده اند. همچنین چند روز پیش نیز ششمین گشت زنی هوایی مشترک میان نیروهای آمریکا – ترکیه در آسمان شرق فرات صورت گرفته است.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.