فرمانده انتظامی جدید شهرستان ثلاث باباجانی معرفی شد
به گزارش خبرنگار کردپرس، سردار "علی اکبر جاویدان" در این مراسم اظهار داشت: امروز پلیس جمهوری اسلامی در اوج اقتدار قرار دارد و برنامه های دشمنان را برای ضربه زدن به انقلاب و نظام، خنثی کرده است.
وی ادامه داد: بدون شک کارکنان ناجا خدمت به مردم را برای خود افتخاری بزرگ دانسته و تحت ولایت رهبر معظم انقلاب تمام توانش را برای امنیت آفرینی در جامعه و مقابله با توطئه های دشمنان به کار گرفته است.
سردار جاویدان تصریح کرد: در این بین کارکنان انتظامی استان هم به عنوان سربازان وفادار انقلاب و رهبری، از هیچ تلاشی برای خدمتگذاری به مردم دریغ نمی کنند.
فرمانده انتظامی استان در ادامه از امنیت موجود در شهرستان ثلاث باباجانی نیز ابراز رضایت کرد و گفت و گفت: با تلاش های شبانه روزی کارکنان خدوم انتظامی، این شهرستان مرزی جزو امن ترین نقاط استان است.
وی همچنین با قدردانی از تلاش ها و زحمات سرهنگ محمدی فرمانده سابق انتظامی ثلاث باباجانی، ابراز امیدواری کرد تا سرهنگ گله جاری بتواند امنیت موجود را ارتقاء ببخشد.
دیدگاه کاربران