خبر ۱۳۹۸/۰۶/۲۸ ۰۸:۳۵ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

23 تن گندم آلوده در بوکان توقیف شد

سرویس آذربایجان غربی- در پی نمونه برداری از قسمت های مختلف یک دستگاه کامیون حامل گندم در بوکان 22 هزار و 390 کیلوگرم گندم آلوده توقیف شد.

به گزارش کردپرس، به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان بوکان، در بازدید از محموله گندمی که به عنوان ماده اولیه وارد یک کارخانه آرد سازی در بوکان شده بود، مقداری گندم آلوده پیدا شد.

در جریان این بازدید که نمایندگان فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت همراه بودند، پس از نمونه برداری از قسمت های مختلف کامیون حامل گندم مشخص شد، 22 هزار و 390 کیلوگرم گندم آلوده در این محموله وجود دارد که در نهایت توقیف شد.

همچنین اوایل شهریور ماه جاری نیز دادستان عمومی و انقلاب میاندوآب از کشف و پلمب یک انبار گندم مخلوط با ماسه در سطح این شهرستان خبر داده بود.

برابر گزارش اداره غله و یکی از کارخانه‌های تولید آرد این شهرستان یک محموله ۱۷ تنی گندم را با ماسه مخلوط کرده بود. این موضوع با حکم دادستانی در دستور کار پلیس اطلاعات و مبارزه با قاچاق میاندوآب قرار گرفت.

به گزارش کردپرس، پیشتر نیز مدیر غله گنبد کاووس استان گلستان و تعدادی از کارکنان سیلوی این شهرستان دستگیر شدند. این افراد فضولات حیوانی را با گندم ترکیب و سپس روانه سیلوی دولتی می‌کردند و از این راه میلیاردها تومان به جیب زده بودند

جلال محمودزاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ضمن تایید این خبر عنوان کرده بود؛ شاهد بودم که افرادی که در بحث گندم مقصر شناخته می‌شدند را به عنوان کارمند نمونه معرفی می‌کردند

به گفته نماینده مهاباد؛ موانع نظارتی بسیار ضعیف هستند و این باعث می‌شود که عده‌ای سودجو دست به هر عملی بزنند. با این افراد برخورد هم نمی‌کنند. هر چند آلودگی سیلوهای گندم دولتی به فضولات حیوانی، اتفاق جدیدی نیست، سالهای گذشته همین گندم‌ها را با شن، خاک یا ماسه مخلوط می‌کردند و هیچ کس هم بر آنها نظارت نمی‌کند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.