خبر ۱۳۹۸/۰۶/۲۲ ۰۸:۰۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

لاوروف به بغداد و اربیل می‌ رود

سرویس عراق و اقلیم کردستان - وزیر امور خارجه روسیه اواسط مهرماه سال جاری در چارچوب سفر به عراق، از اربیل مرکز اقلیم کردستان دیدار و با مقامات کُرد نیز گفتگو می کند.

به گزارش کردپرس، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد که سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روزهای 7 و 8 اکتبر (15 و 16 مهرماه) به عراق سفر می کند و در بغداد با مقامات این کشور درباره تحولات منطقه گفتگو خواهد کرد.

زاخارووا همچنین اشاره کرد: لاوروف پس از بغداد به اربیل می رود تا با مقامات اقلیم کردستان دیدار و گفتگو کند.

وی، موضوعات منطقه ای از جمله اوضاع عراق، سوریه و خلیج فارس و بحث درباره ایران و تحولات فلسطین را از محورهای گفتگوی وزیر خارجه روسیه با مقامات عراقی اعلام کرد.

این مقام روس اشاره کرد که توسعه همکاری در زمینه مبارزه با تروریسم در سفر لاوروف به عراق از اهمیت خاصی برخوردار است و بحث‌هایی هم درباره توسعه فراگیر همکاری در زمینه‌های سوخت، انرژی و انسانی نیز انجام می شود.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.