گفتگو ۱۳۹۸/۰۴/۱۸ ۱۷:۲۳ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

۷ درصد مردم شهرستان بوکان به فشار خون بالا مبتلا هستند

سرویس آذربایجان غربی- مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان گفت: در طرح سراسری بسیج ملی کنترل فشار خون در بوکان مشخص شد که هفت درصد مردم این شهرستان به فشار خون بالا مبتلا هستند.

محمد عباسی در گفت و گو با خبرنگار کردپرس افزود: این طرح از روز ۲۷ اردیبهشت ماه سالجاری آغاز و در روز ۱۵ تیرماه به پایان رسید و طی آن۱۴۲ هزار و ۷۵۷ نفر از ساكنان شهرستان بوکان در ۱۷ پایگاه سلامت، ۶۳ خانه بهداشت و ۲۹ ایستگاه ثابت و سیار مورد سنجش فشار خون قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از این تعداد ۱۱۱ هزار و ۸۶۴ نفر در واحدهای بهداشتی و۳۰ هزار و ۸۹۳ نفر در ایستگاه های ثابت و سیار سنجش شده و همزمان آموزش های لازم خدمتشان ارايه شد.

عباسی گفت: در نهایت مشخص شد که هفت درصد مردم این شهرستان به فشار خون بالا مبتلا هستند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان گفت: پیگیری های لازم جهت سایر اقدامات تشخیصی و درمانی تكميلي برای افرادی که تحت فشارسنجی قرار گرفته اند انجام خواهد پذیرفت و امید است در نتیجه افزایش سواد سلامت جامعه ، تغییر سبك ناسالم زندگی و تحت درمان و مراقبت قرارگرفتن افراد داراي فشارخون بالا ، میزان سکته های مغزی و قلبی و مرگ های زودرس تا میزان ۲۵ درصد کاهش یابد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.